Vánoční překvapení, které prvně uvidí … a uslyší celý svět

     Tak nám zrušili adventní podvečery. Zrušena byla i všechna naše další plánovaná letošní vystoupení. To je člověku líto… A bylo to líto i nám, že nepředvedeme, co jsme se naučili. Tak jsme se odhodlali k dlouho odkládanému počinu. Rozhodli jsme se nahrát naši novou písničku v lepší kvalitě než doposud, v domácím studiu u našeho kapelníka s profi zvukařem… a že jsme parta kreativní, podařilo se nám zajistit i animovaný klip. Náš Předvánoční rozhovor jsme stihli publikovat ještě těsně před Štědrým dnem. Přiznáváme, že víme, že spousta věcí by se ještě dala změnit, zlepší či upravit… vede nás ale touha potěšit Vás, naše fanoušky letošní novinkou. Cvičit jsme začali až na podzim, samotná nahrávka byla otázkou asi pěti hodin usliovné práce… a pak už samozřejmě hodiny práce zvukaře. Posuďte výsledek: Předvánoční rozhovor sledujte na Youtube.

Náš houslista Korýsek má perfektní technické zázemi:

Kapelníkův domácí mazlíček hudbu prostě miluje:

Děkujeme za přízeň, přejeme Veselé Vánoce a taky aby ten nový rok byl lepší než ty předešlé
Drnkálisti

2 Komentářů

  1. fanda

    Děkuju Vám za nádherné vánoční přáníčko ve formě video-audio nahrávky. Moc se mi to líbí, fakt se vám to povedlo. 🙂
    A i já bych chtěl tímto komentářem popřát všem členkám a členům kapely Drnkálisti krásné prožití vánočních svátků a šťastný a úspěšný rok 2022. A budu se s vámi všemi těšit opět na viděnou a na slyšenou zase na nějakých fajn akcích. 🙂

    S pozdravem váš věrný fanda. 🙂

    1. uku Dada (Autor článku)

      Děkujeme za přízeň Vám i všem hudebním přátelům, se kterými jsme se bohužel nemohli vidět. Budeme se těšit na to, že rok 2022 přinese víc prostoru pro osobní setkávání.
      uku Dada

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *