Už jen necelý měsíc do premiéry

       Jen necelé čtyři týdny zbývají do našeho letošního předvánočního vystoupení. Těšíme se na tradiční místo, skvělou akci, svařáček, placky a hlavně na to, že Vás potěšíme svou hudbou. Oprášili jsme po dvou letech koledy, a pokud budete pozorně poslouchat, tak 6. prosince před Trisií uslyšíte v premiéře dvě nově nacvičené skladby. Začínáme v 16. hodin, otevíráme tím sérii třineckých adventních podvečerů. Jako ochutnávku si pusťte třeba originál úžasného Alana Jacksona, který tuto píseň složil pro svou ženu, po 30 letech manželství… prostě emoce, láska, nostalgie… Vzpomínáš.  Ten druhý song, který bude mít premiéru, je z naší vlastní kapelní kuchyně a je to už druhá písnička s vánoční tématikou. Tady prozradím pouze to, že se jedná o manželský duet popisující nelehký předvánoční život pánů ;-)… a to, jak vše úžasně a s bravurou zvládají.

       Doufáme také, že letos zahrajeme v pátek 26. listopadu v Gornionce ve Vendryni (od 18.00 hod.), pokud nám covidová situace dovolí… Chcete-li přijít, vězte, že je to malá hospůdka přímo u autobusové zastávky, čepují tam pivo, dá se tam také tančit… no a samozřejmě zpívat (snad to do té doby někdo opět nezakáže). Spřátelená vendryňská kapela Foton tam bude také, takže je docela možné, že uslyšíte nejen country, ale i rockovější songy.

1 Komentář

  1. tajný obdivovatel

    Dobrý den, milí Drnkálisti; zvlášť zdravím i tu osobu, jež je autorkou tohoto úžasného a velmi čtivého příspěvku. 🙂
    Děkuji moc za něj, dokázal ve mně vyvolat spoustu příjemných pocitů. 🙂
    A rozhodně si nebudu chtít nechat ujít ani jednu z výše uvedených akcí, které byly zmíněny tak osobitým a vkusným způsobem ve výše prezentovaném příspěvku. 🙂 🙂

    Zdraví vás váš skalní fanda, který si vás oblíbil hned od prvních okamžiků, co vás poprvé viděl v akci. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *