Rok utekl jako voda…

     Člověku se ani nechce věřit, že se opět po roce uvidíme před Trisií na adventních podvečerech. Možná právě s Vámi se potkáme v sobotu 9. prosince. Drnkálisti jsou moc rádi, že byli na tuto akci pozváni. Jako každý rok si chystáme novinky, náš repertoár není nikdy stejný. Za ta léta, co hrajeme při této příležitosti, se pomalu stáváme skoro vánoční kapelou (Janek Ledecký i Lucka Bílá nám jistě tiše závidí), vždycky přidáme novou vánoční píseň. I letos tomu tak bude. A nejen to, premiéru bude mít i náš nový netypický „hudební“ nástroj.

     A že nácvik na tuto akci bereme opravdu vážně, potvrzují záběry ze zkoušky. Ještě si trochu pleteme text a proto prosíme, pomozte nám – naučte se s námi refrén:


Linecké já mám rád více než vanilkové rohlíčky,
kakaové půlměsíce či rumové kuličky

(jen v jednom z refrénu zpíváme „medové perníčky“)

Abychom byli dobře připraveni na chlad a nelehké podmínky, trénujeme v zavřené hospodě, kamínka jen lehce temperují – startovní teplota v místnosti byla u této zkoušky 6 °C … svým zapálením, zpěvem a hrou jsme ji už za tři hodiny dokázali zvýšit o celých deset stupňů. Někteří dokonce odložili bundy.Těžko na cvičišti, ještě hůř na bojišti. Přijďte se s námi zahřát!

Třinecké adventní podvečery 2023

Třinecké adventní podvečery 2023

na shledanou 9. 12. 2023 v 16:00 v Třinci před Trisií
Těšíme se na Vánoce!

2 Komentářů

  1. Milada Váňová

    Moc se těšíme, tak ať vám to pěkně zpívá a hlavně ať máte pěkné počasíčko, které vyžene ven spoustu lidí,
    co si s vámi zazpívají.

    1. uku Dada (Autor článku)

      Děkujeme moc za přání a těšíme se na setkání!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *