Třinecké kulturní léto

       Před pár lety jsme, ještě v jiné sestavě, měli možnost účinkovat na této již tradiční letní akci pořádané v Třinci. Každé úterý a čtvrtek o prázdninách ožije centrum města nějakým zajímavým programem. Začíná se vždy v šest večer, vstupné se neplatí a počasí většinou vychází. Děkujeme proto pořadatelům za pozvání a možnost si zahrát i letos v krásném termínu 8. 8. v nádherně teplém a prosluněném letním podvečeru.

       Hlavně ale chceme poděkovat Vám, našim fanouškům, kteří jste dorazili a podpořili nás. Děkujeme i všem náhodným kolemjdoucím a kolemjedoucím, kteří se zastavili a poslechli si nás. Nestihli jsme všem, které jsme zahlédli v publiku, poděkovat osobně, tak aspoň touto cestou. Díky moc za Vaši podporu, moc nás to těší.

       A jak už jsme avizovali, blíží se pomalu Vánoce 🙂 a naše také již tradiční vystoupení (neděli 15. prosince si v diáři už poznačte) v rámci adventních podvečerů. A tady máme na Vás prosbu, napište, klidně anonymně do komentářů u tohoto příspěvku nebo můžete i osobně, mailem či někomu z nás osobně říct které písničky se vám líbí, nelíbí a nebo které bychom mohli o Vánocích hrát. Inspirujte nás, budeme rádi hrát co si budete přát.

…takže ještě jednou díky všem Vaškům a Alenám, Honzům, Jirkům, Petrům, Irenám, Sylvě, Frantovi, Jardovi, Janě, Olince, Gabce, Karlovi, Věrce, Petře, Martinám, Míšovi, Radimovi, Míše, Pavlovi, Ivanovi, Zdence, Soni, Rosťovi, Rudovi, Pavlovi, Štěpánovi, Mirce, Renátám, Bronkům, Marcelovi, Marcele, Zbyškovi, Zuzce, Róze, Czesiovi, Markétě… a všem dalším, kteří nám fandíte a jste s námi.

2 Komentářů

  1. Marťafous Korýsek

    Úchvatnější a čtivější příspěvek už snad ani vytvořit nelze. Mám tu čest mezi prvními jedinci poděkovat naší úžasné ukulelistce krásného vzezření a přívětivé povahy za příjemné okamžiky, které můžeme po jejím boku trávit tím nejpříjemnějším způsobem.

  2. Milada Váňová

    Moc vám fandím. Sleduji vás na stránkách apod.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *